Kan jag lita på informationen som ges här?

Det vi skriver om här är i första hand riktat till oss själva men vi har valt att göra det offentligt i form av en blogg så att du, om du vill, ska kunna ta del av det vi skriver till varandra. Så, njae…egentligen kan du ju inte det. Ingen av oss som skriver här är utbildade inom varken medicin, psykologi, hälsa eller journalistik. Sidan är faktiskt menad att lära oss mer om det vi skriver. Förhoppningsvis ska du också kunna lära dig något nytt och om inte åtminstone finna inspiration att på egen hand fördjupa dig vidare eller kanske återuppta en gammal trevlig vana du har glömt av på vägen. Informationen här är inte avsedd att diagnostisera, förebygga, behandla eller bota varken sjukdom, stress eller depression. Om du hamnat här för att du på något sätt mår dåligt ber vi dig att alltid rådfrågar en läkare innan du testar olika typer av motionsprogram dieter, eller tips på ökat välbefinnande.

Vi beundrar de hemsidor och bloggar som framställer sitt material på ett ärligt, hederligt och öppet sätt och vår avsikt är att leva upp till samma transparens. Vi vill inte vilseleda, såra eller på annat sätt skada någon eller något och vi tar givetvis tacksamt emot kommentarer och åsikter om innehållet i våra inlägg men även om vårt sätt att blogga.

All sorts information på Urban Purity bygger på en sammanställning av olika källor så som böcker, tidningar och webbsidor samt vår egen erfarenhet.  Kom ihåg att det alltid finns risk för missförstånd och för föråldrande av information och att du alltid bör vara kritisk till allt du läser, framförallt på nätet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *